csillag Főiskola csillag Gimnázium és Kollégium csillag Könyvtár
Intézmény és szervezet
Oktatási egységek
Képzések
Felvételi tájékoztató
Tudomány
Hallgatóknak
Pályázatok
Nyári Nemzetközi Kurzus
Hírek
Galéria
Média
Jegyvásárlás
Honlaptérkép
 
Tehetségpont

Program


Vizsgakoncert

Vizsgakoncert

A balett ma is él! A népszerű alkotások, mint pl. A kalóz vagy A hattyúk tava részletei mellett az idei végzős évfolyam Petipa kevésbé ismert Esmeralda című balettjéből táncol egy reprezentatív összeállítást. A műsor záró felvonása pedig Igor Kirov számukra készített új darabja lesz, melynek címe An Untold Story.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 29. szombat, 19:00

Magyar Táncművészeti Egyetem a kilenc éves szakmai képzés során a klasszikus balett évszázados hagyományait oktatja, de megnyitja az utat a mai alkotók műveinek tolmácsolásához is. Szépség, játékosság, lendület, feszültség, vetélkedés, egymásra találás, eltávolodás mind-mind kifejezhető a mozdulatok nyelvén. S noha a tananyag közös, idővel kialakulnak a szerepkörök, így a vizsgakoncerten már ki-ki a számára leginkább testhezálló stílusokban, szerepekben mutatkozhat meg.

A végzős évfolyam kilenc évvel ezelőtt felvételiző gyerekei mára a hazai és külföldi közönség, valamint a világ bármely részéről érkező együttesvezetők figyelmére érdemes ifjú művészekké értek. A magyar diákokhoz az évek során előbb Romániából, majd Japánból és Olaszországból érkezett táncosok csatlakoztak. Még néhány hét, és aztán szétröppennek a világ különböző színpadaira az idei végzős évfolyam tagjai:

Bozsányi Liliána, Czvikli Fanni, Dosek Dorka Róza, Ito Anzu, Joó Lea Napsugár, Lepedus Boglárka, Nagy R. Ingrid, Nishida Nanako, Porfireanu Diána, Radic Diana, Suzuki Kanako, Tamás Klaudia; Emanuele Co', Domsa Valentin, Horváth Péter, Kovács Zsolt, Plita Márk, Somai Edvin, Szentiványi Richard, Ubukata Ryunosuke

Évfolyamvezető balettmesterek: Barna Mónika és Szakály György

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Adatvédelem   Kapcsolat   GYIK   Állásajánlat   Támogatóink    ©2014 Tamas Ebergenyi